Lebegő luxusházak

0

A Miami Jacht Show-n mutatkozott be az Arkup nevű cég és a brazil Artefacto közös projektje, az úszó csodaház. Összesen négy hálószoba, valamint négy és fél fürdőszoba található benne, a teljes területe pedig 240 négyzetméter.

A nappali 72 négyzetméteres, a plafonig érő, elhúzható üvegajtóknak köszönhetően rendkívül világos és mindenhonnan nagyszerű kilátás nyílik. Egy nagy terasz is tartozik hozzá, ahol remekül lehet napozni.

Az elegáns konyha Miele eszközökkel van felszerelve, a közepén pedig egy reggeliző sziget áll. A hálószobákból is a vízre lehet látni, sőt, a sarokban lévő kádban ülve is lehet élvezni a panorámát.

Az ágy mellett az éjjeli szekrények helyett felszerelt asztalok vannak, amely biztonságosabb és helytakarékos megoldás. A fürdők is impozánsak, tágasak és remekül berendezettek.

A félig hajó, félig ház bátran kimehet a nyílt vizekre, hosszabb útra is. Hét csomóval képes haladni, 136 lőerős, zajtalan elektromos hajtómű működteti.

Alkalmazkodik a változó külső klímához és egy hurrikánnak is ellenáll, a falak és az üveg a 4-es erősségű szelet is kibírja.

A tetőn napelemeket helyeztek el, valamint egy esővízgyűjtő-rendszert, ami meg is tisztítja a vizet, így azt fel lehet használni.

A lebegő luxusház ára 5,4 millió dollár, teljesen berendezve pedig 5,8 millióért vásárolható meg.

Less be Lewis Hamilton csodalakásába!

(Fotó: arkup.com)

Share.

About Author

Leave A Reply