Lebegő lépcsők és borszoba a legújabb luxusjachton

0

Nem akármilyen különlegességekkel szolgál az 55 méteres Vida jacht, aminek akkora az üzemanyagtartálya, hogy Floridától Bermudáig képes tankolás nélkül eljutni. Nem csak hatalmas és szép, de különleges extrákkal is felszerelték.

A holland Heesen által tervezett Vida igazi luxusjátékszer, ami a tulajdonos kívánságának megfelelően úgy lett kialakítva, hogy nem csak magának elegendő üzemanyagot tudjon vinni, de az napokig elég legyen a tulaj két halászhajójának, a Bayliss 60-nak és a Bayliss 68-nak.

Emellett persze gyönyörű és gyors is (a 16 csomós sebesség egy ekkora hajónál nem csekélység).

Érdemes külön szólni a kifejezetten parádésra sikerült belső kialakításról is. Például a borszobáról, ahol 42 palack különleges bor található. Vagy ott vannak a „lebegő lépcsők”, amik persze nem a szó szoros értelmében lebegnek, de kétségtelenül olyan benyomást keltenek és a jacht egyik markáns jegyét jelentik.

A Vida öt kellemesen nagy szobában összesen 12 embernek biztosít kényelmes elhelyezést az alsó fedélzeten. A tulajdonos lakosztálya a főfedélzetre került és tényleg kifejezetten nagynak számít a maga 80 négyzetméterével.

A hajón emellett tökéletesen felszerelt edzőterem, egy közel 100 négyzetméteres napozóterasz és egy egészen egyedi kialakítású medence is található.

Vérfagyasztó Thor 12 millió dollárért

(Fotó: Jeff Brown)

Share.

About Author

Leave A Reply