Larry King válik és árulja pazar villáját

0

A műsorvezetőt nehéz lenne azzal vádolni, hogy unalmasan telnek a hétköznapjai. Larry King ugyanis éppen válik hetedik (igen, 7.) feleségétől, Shawn Southwicktól, ezért aztán közel 17 millió dollárért árulja is Beverly Hills-i házát.

Huszonkét év után válik el Larry King a feleségétől, ezért került most a piacra az 2007-ben 11,75 millió dollárért vett, ezer négyzetméteres, 7 háló- és 9 fürdőszobás ház.

A hirdetés kiemeli a ház toszkán jellegét és a felhasznált minőségi anyagokat, a velencei vakolatot, az olasz mészkövet és a mindenhol jelenlévő, legmodernebb technológiát.

Nekiállhatnánk részletesen leírni a házat, de a képek alighanem magukért beszélnek. Egészen elképesztő a látvány, a belső kialakítás, a rengeteg fa, a hatalmas, minden igényt kielégítő konyha és még sorolhatnánk (mást ne mondjunk, külön reggelizőszoba van…).

Az emeleten egyébként öt családi és vendéglakosztály található (a hálószoba alighanem túl snassz megnevezés lenne), a központi, legnagyobbnak saját kandallója, külön nappalija, két fürdőszobája van, az egyikben egy többszemélyes fürdőkád/jacuzzi.

A kert ugyan nem hatalmas, de nagyon rendben van, egyik felében egy vendégházzal – a képeket elnézve az olaszos (jó, jó, toszkán) hangulatot letagadni sem lehetne.

Popsztár házát vette meg a tenisz csodagyereke

(Fotó: weahomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply