Lakóbusz, ami jobb, mint sok lakás

0

A Newmar idei Supreme Aire modellje elég szépen kiemelkedik a kategóriájából, legalábbis ami a kialakítást és a luxust illeti. Ráadásul nem csak belül szép, de kívül is.

A Newmar idei Supreme Aire gyakorlatilag mindent tud, amire egy lakóbusz esetében szükség lehet, kicsit talán még többet is, mert amit belül rejt, az egy lakásnak is díszévé válna.

De kezdjük pár adattal, a Freightliner M-2 112 karosszériát ugyanis egy kifejezetten izmos, 505 lóerős Cummins dízelmotor hajtja. Szóval erő aztán akad bőven, emiatt nem kell aggódni.

Akinek van 555 ezer dollárja (alsóhangon ennyit kell kifizetni ezért a szépségért, a felső határ persze ennél jóval magasabban van) az öt különböző szín közül választhat.

A tervezéskor a cél az volt, hogy a lehető legkisebb elemekben is a kényelem köszönjön vissza, ennek jegyében még a vezetőülésben is pneumatikus deréktámasz segíti a sofőrt.

A belső kialakításról sokat elmond, hogy például a hálószobáról (direkt használjuk ezt a szót) ember meg nem mondaná, hogy nem egy lakásban van, a hatalmas ágy, a szekrény, a tárolók mind nagyobb helyet sugallnak, mint amekkora valójában rendelkezésre áll.

A konyha az ablakokkal, a mosogatóval, a sütővel, hűtővel kifejezetten jól felszerelt, nem is nagyon hiányzik belőle semmi.

Az egész járműről lerí, hogy a tervezők alaposan átgondolták, mi hova kerüljön, a lehető legjobban kihasználták a rendelkezésükre álló helyet. Ennek a legjobb példája a fürdőszoba a maga eleganciájában és méreteivel.

A busz, amibe azonnal beköltöznénk

Share.

About Author

Leave A Reply