Kürtőskaláccsal hódította meg Kaliforniát egy szegedi lány

0

Szandra Szegedről indult, aztán amikor Kaliforniában járt, úgy döntött, amikor legközelebb visszatért, viszi magával egyik kedvencét, a kürtőskalácsot is. Így is tett, és egy igazi sikersztori kerekedett belőle.

Persze ez a kürtőskalács kicsit más, mint amit Magyarországon megszokhattunk, hiszen Szandra tisztában volt vele, hogy kicsit az amerikai ízléshez kell alakítania sok magyar egyik kedvenc édességét.

Sokat gondolkozott rajta, miként is változtasson rajta, aztán jött az ötlet: tölcsérként használja a kürtőskalácsot, és fagyival tölti meg.

Külföldön keresel munkát, de nem találsz? Keresd nálunk!

Az ötletet tett követte, és megnyitotta a House of Chimney Cakes (Kürtőskalácsok Háza) nevű helyet nem messze Disneylandtől. Miként a képeken is látszik, ezek azért a megszokottnál kisebb darabok.

Persze a fagyi nem volt elég, a kalács külsejét a szokásos diós, fahéjas, kakaós bevonaton túl cornflakesszel, színes cukorkamorzsákkal, Oreo-morzsákkal is megbolondította, aztán jöhetett a fagyi, annak tetejére pedig további finomságok. A végeredmény kívül ropogós, belül puha édesség lett – írta a mindmegette.

A korábban modellként dolgozó Szandra így megvalósította gyerekkori álmát, Amerika pedig gazdagabb lett egy igazi finomsággal.

A találatért köszönet Orsolyának! Te is láttál valami érdekeset? Küldd el nekünk Facebookon vagy a hataratkeloKUKAChotmail.com címre!

Ilyen emberre Amerikának szüksége van

(Fotó: instagram.com/houseofchimneycakes)

Share.

About Author

Leave A Reply