Különleges Szörnyeteggel ünnepel a Ducati

0

Az első Monster megjelenésekor 1993-at írtak, a Ducati most egy különleges kiadással ünnepli a Monster születésnapját. Ez az a motor, melyet sokszor emlegetnek a naked bike mozgalom egyik meghatározó tagjának, mi több, az egész egyik elindítójának.

A Monster az elmúlt 25 évben a bolognai motorgyártó legikonikusabb modelljévé vált, mintegy 325 000 példányt adtak el belőle. A Ducati Monster 1200 25° Anniversario ezt a 25 évet ünnepli. Mindössze 500 példány készül belőle.

Az orron, az üzemanyagtartályon és az utasülésen is exkluzív, az olasz zászló trikolorjában pompázó festés látható. A különleges színt a 2008-as Monster S4RS Testastretta Tricolore inspirálta.

Ezen a három színen kívül még a váz aranyszínű festése és a W küllős Marchesini-kerekek teszik különlegessé az ünnepi kiadást. A vázon 1-500-ig számozták a motorokat, hogy a különleges kiadás példányai teljesen egyediek legyenek.

Alapvetően hosszú élettartamú, strapabíró szénszálas alkatrészekből áll ez a speciális motorkerékpár. A Monster 1200 25° Anniversario-t egy pár, 147 lóerős Testastretta 11 DS L ikermotor hajtja.

Az árát még nem hozták nyilvánosságra.

(Annyit azért jegyezzünk meg, hogy a naked bike nem azt jelenti, hogy meztelenül ülünk a motoron, hanem egy motorfajta, amin általában csak annyi alkatrész található, amennyi a motor KRESZ-nek megfelelő működéséhez kell.)

A világ legfényűzőbb vonata

Share.

About Author

Leave A Reply