Különleges bringával jön a Mercedes

0

A Mercedes egy endurance utcai kerékpárral jön ki ősszel. A maga nemében úttörő járgány a kanadai luxus kerékpárgyártóval, az Argon 18-al együttműködésben készül.

Mindkét márka szenvedélye az innovatív technológia, olyan termékeket gyártanak, amelyek egyedülálló felhasználói élményt nyújtanak. Az együttműködés első, kézzelfogható eredménye ez a kerékpár.

Nem véletlen persze, hogy dominál az ezüstszín a vázon, a nyergen is, hiszen a külső dizájnt a Mercedes hozta. A bicikli villája speciális formájú, hogy elnyelje a rezgést.

Kétféle változat lesz elérhető, az Ultegra Di2 elektronikus váltós FSA Trimax 40 kerekekkel és az Ultegra Group Trimax 30-as kerekekkel. Az előbbi beépített, újratölthető aksival és ehhez töltésszintjelzővel is rendelkezik, mindkét változatban fejlett technológiájú, hidraulikus fékeket építettek és hat méretben lesznek elérhetőek az XXS-től az XL-ig.

„Ez a kerékpár tökéletesen illeszkedik a dizájn-filozófiánkhoz, a Sensual Purity-hoz. Az „érzéki tisztaság” az érzelem és az intelligencia kétpólusú megjelenítése. A bonyolultan tervezett szénszálas váz a tipikusan Mercedes Benz színekkel még akkor is dinamikusnak tűnik, amikor a kerékpár álló helyzetben van, így biztosítja az érzelmi kapcsolódást. A tökéletesen integrált technikai elemek és a lenyűgöző új funkciók új partnerünk magas szintű kompetenciáját dicsérik” – nyilatkozta Martin Bremer, a Mercedes Design Creation Brand Experience vezető menedzsere.

Mondjuk ekkora vetítést mi nem tudunk elővezetni, de kétségtelen, hogy a kerékpár kifejezetten jól néz ki.

Dúsgazdagok atombunkerei

Share.

About Author

Leave A Reply