Külföldre mennél dolgozni? Válogass itt közel ezer állás közül!

0

Egy éve indult el a Határátkelőn a külföldi állásokat listázó aloldal. A naponta frissülő adatbázis (amit IDE KATTINTVA érhetsz el) mintegy 1000 álláslehetőséget tartalmaz és nem csak a legnépszerűbb célországokból.

Nyilván a német, osztrák, brit, holland állásajánlatokból van a legtöbb, de emellett egészen egzotikus lehetőségekbe is belefuthatsz, egész sok izlandi, svéd és egyéb ajánlat is vár.

Ha pedig inkább a kalandosabb megoldásokat kedveled, akkor válogathatsz a rengeteg európai folyami hajós álláslehetőség közül, ráadásul a szobalánytól a szakácson át a személyi edzőig mindenféle melóra keresnek embert állandó jelleggel.

Külföldön keresel munkát, de nem találsz? Keresd nálunk!

Az oldalt úgy fejlesztettük le, hogy célország és munkakör (kulcsszó) alapján is kereshess benne, szóval ha mindenáron Németországba mennél, és a munka szinte mindegy, ugyanúgy megtalálhatod a neked való hirdetést, mintha kifejezetten a szakmádban szeretnél elhelyezkedni, és az ország nem érdekes.

Jó keresgélést, sok sikert neked!

(Annyit mindenképpen fontosnak tartunk elmondani, hogy ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.)

Ezért megy el egy 22 éves lány Magyarországról

(Fotó: pixabay.com/tookapic)

Share.

About Author

Leave A Reply