A külföldi prostitúció ördögi köre

0

Sajnos sok magyar nő él külföldön (is) a testéből, és persze akadnak olyanok is, akik megpróbálnak rajtuk és nekik segíteni. Már ha hagyják és lehet… Hírmondó.

„Ez egy ördögi kör”

Ritkán beszélünk róla, de attól még létező jelenség a külföldön prostituáltként dolgozó magyar nők helyzete. Berlinben is akadnak jó páran, őket segíti Ádám Éva szociális munkásként. Mint mondja, nehéz kiszállni, van olyan lány, aki már 8-9 éve nem volt otthon, mert rászokott a drogra. Van, hogy a családnak kell megfelelni otthon, hiszen várják, hogy minden hónapban feladja a pénzt a Western Unionnál, hogy el tudják tartani az unokákat. És van, hogy a strici nem engedi haza. A teljes cikket itt találod, érdemes elolvasni.

Megremegett a londoni lakáspiac

A brit főváros luxuslakásainak piaca gyakorlatilag összeomlott a népszavazás eredményét követően. Éppenséggel a trend már előtte sem volt túl pozitív, elemzések szerint erre csak rásegített a Brexit. Ráadásul a londoni lakásárak egyébként is zuhannak, és már ez volt a helyzet a június végi népszavazás előtt. Hosszabban itt olvashatsz a témáról.

Gyere el az esküvőmre!

Kit ne érdekelne egy eredeti indiai, orosz vagy éppen amerikai esküvő? Ám ha érdekel is, milyen nehéz eljutni egy ilyenre ismerősök híján? Ebből a két alapkérdésből indult el egy kezdeményezés (divatosan: start-up) Ausztráliában, aminek sok különlegessége mellett van egy, ami nekünk egészen érdekessé teszi: egy magyar találta ki. Ha a részletekre is kíváncsi vagy, akkor ide érdemes kattintanod.

(Fotó: flickr.com/Jon S)

Share.

About Author

Leave A Reply