Külföldi munkák Finnországtól Olaszországig

0

Igazi európai körútra indulunk ma állásajánlatok tekintetében, hiszen Finnországból és Norvégiából indulunk, hogy Németországon és Ausztrián keresztül egészen Olaszországig jussunk el. Gyertek velünk!

Élhajlító (Finnország)

Szakképzett élhajlítót keresnek a finnországi Laitilába. A közvetítő cég intéz minden szükséges engedélyt és a lakhatást is. Elvárás a szakképzettség, a technikai rajzok olvasásának képessége, a gépek beállítása, valamint a megfelelő, kommunikációképes angol nyelvtudás.

Plakátkihelyező (Németország)

Stuttgart környéki németországi cég részére keresnek plakátragasztót. A gyakorlat előny, de nem feltétel. A munkarend beosztás szerint, de a vasárnap mindig szabad. Elvárás a B-kategóriás jogosítvány, önálló precíz munkavégzés.

Amit kínálnak, az teljesítményarányosan nettó 1.800 Eur-tól kezdődő bér, ingyen szállás az első két hétben, hosszútávú munkalehetőség, biztosítás.

Hentes (Norvégia)

Norvégiába keresne hentest marhahús darabolására minimum 2 év tapasztalattal, lehetőleg szakvégzettséggel, kommunikációs szintű angol nyelvtudással. A munka erősen fizikai jellegű. A hosszútávú szerződés a norvég törvényeknek megfelelő, a munkaidő hétfőtől péntekig tart.

Villanyszerelő (Németország)

Szakképzett villanyszerelőket keresnek egyedi kapcsolószekrények szerelésére és tesztelésére. A stuttgarti megbízó egy családias környezetben működő vállalat, amely egyedi kapcsolóberendezéseket gyárt nemzetközi ügyfelei részére. Elvárás a szakirányú munkatapasztalat és végzettség, a legalább társalgási szintű német nyelvtudás, a B-kategóriás jogosítvány.

Amit kínálnak, az Németországban bejelentett, egész éves munkaviszony, a fizetés mellett szállás és utazási támogatás. Szállás a munkahely közelében.

Street food segéd (Ausztria)

Linz környékére keresnek németül beszélő segédlányokat street food kocsira. A feladat hamburgerek készítése. A grillezésben jártasság előny.

Elvárás az alapfokú német nyelvtudás, a street foodos tapasztalat előnyt jelent. Amit ezért nyújtanak, az osztrák munkaszerződés december végéig, biztosított és ingyenes szállás + ingyenes ellátás. A fizetés bruttó 8,5 euró órabér + borravaló (jól végzett munka után emelkedik az órabér).

SAP tanácsadó (Olaszország)

SAP tanácsadót keresnek olaszországi irodába. A feladat részvétel SAP bevezetési projektekben, új megoldások tervezése és kialakítása vagy meglévő megoldások továbbfejlesztése, kiterjesztése.

Juniortól a solution architect szintig keresnek kollégákat, több különböző modulban szerzett implementációs, konfigurációs tapasztalattal. Elvárás a folyékony angol nyelvtudás, az Európán belüli utazási hajlandóság, költözési hajlandóság Olaszországba.

Előnyt jelent az ABAP fejlesztési ismeretek (kódolvasás szintjén), implementációs projektek életciklusának end-to-end ismerete, olasz nyelvtudás. A fizetés mellett kínálnak relokációs támogatást olaszországi költözéshez, egyébként Róma, Milánó, Bologna, Torinó egyaránt lehetséges helyszínek.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/kirkandmimi)

Share.

About Author

Leave A Reply