Külföldi munkák Ausztriától Angliáig

0

Ismét külföldi munkalehetőségekre hívjuk fel a figyelmet, Ausztriától indulunk és egészen Angliáig tart az utunk, és a lehetőségek is ilyen változatosak lesznek. (Ha valamelyik megtetszik, kattints a vastag linkre!)

Szakács (Ausztria)

Ausztriai 4 csillagos szállodába keresnek szakácsokat a téli szezonra, havi nettó 1400-1600 EUR fizetésért azonnali kezdési lehetőséggel. Amit kínálnak, az ingyen szállás és ellátás, 13. és 14. havi fizetés, hosszú távú, bejelentett munka, belső tréningek. Elvárás az angol (!!) nyelvtudás, fél év gyakorlat, szakács végzettség.

Szakács (Ausztria)

Ausztriában, Karintiában található 4* magyar szállodába keresnek szakácsot szakmai tapasztalattal. Cukrászati ismeretek, német nyelvtudás előnyt jelent. Heti 6 nap/ 48 órás munkahét. Fizetés: € 2.500 bruttó. Kezdés: 2018 ősz.

Húsüzemi dolgozó (Németország)

Németországba keresnek húsüzemi dolgozót minimum havi 1500 eurós fizetéssel, biztosított a szállással, hivatalos, bejelentett, magyar munkaszerződéssel. A munkánál előny a jogosítvány, a német nyelvtudás és a húsüzemben szerzett tapasztalat.

Kavicsmosó-osztályozó berendezés kezelő (Németország)

Heilbronn környékére keresnek megbízható, rugalmas, gyakorlattal rendelkező kavicsmosó-osztályozó berendezés kezelőt. A feladat a kijelölt berendezés kezelése, karbantartása, ápolása, üzemi napló vezetése (Vario-elem termelés, big-bag feltöltő és -ürítőberendezés), különböző javítási és karbantartási munkák elvégzése, támogatása.

Elvárás a többéves gyakorlat, a társalgási szintű német nyelvtudás, műszaki érzék. Amit kínálnak, az németországi fizetés, szociális juttatások, képzések, nyelvoktatás.

Szobatakarító állás (Anglia)

Londoni szállodába keresnek szobatakarítókat azonnali kezdéssel. A fizetés: 18553 GBP/bruttó/év (havi nettó 1333 GBP). Amit kínálnak az folyamatos, bejelentett munka, 5 napos munkahét (hétfőtől péntekig 8-15:30h, hétvégén pedig 9-16:30h), azonnali kezdés.

Elvárás az alapfokú angol nyelvtudás, a munkatapasztalat előny, de nem feltétel. A szállásról a munkavállalónak kell gondoskodnia.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pexels.com)

Share.

About Author

Leave A Reply