Komolyan, ilyen nincs is!

4

Az van, hogy nagyjából 15 alkalommal futottunk neki, hogy valamilyen normális címet adjunk annak, ami alább következik, de nem jártunk sikerrel, amiért ezúton is elnézést kérünk. De komolyan.

A dolog úgy áll, hogy 2017-ben, a digitális korszakban a magyar állami televízió (ezen belül is a Duna World) vezetői úgy érezték, muszáj személyesen beszélgetniük előbb a szingapúri, majd az új-zélandi magyarokkal a csatorna célkitűzéseiről, programjáról.

Csak hogy rögzítsük: a találkozón Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatója, valamint Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató televíziós szolgáltatási igazgatója volt jelen.

Ők egyébként arra kérték az Új-Zélandon élő magyarokat, fogalmazzák meg igényeiket, hogy ennek megfelelően alakíthassák a csatorna programját.

A következő napokban Új-Zélandon további két nagyobb magyar közösséget keresnek föl, majd a jelentős számú ausztráliai magyarság képviselőivel folytatnak eszmecserét a Duna World csatorna fejlesztéséről – adta hírül az MTI.

Kérünk titeket, aki ott volt egy ilyen eseményen (vagy ha Ausztráliában él, akkor tervez elmenni), tegye már meg, hogy beszámol arról, mi volt olyan fontos, amit nem lehetett a neten keresztül megbeszélni, ha már. (Mármint a nyáron kívül, ugye.)

Share.

About Author

4 hozzászólás

  1. Laszlo Komuves on

    Sydney-ben nem jelennek meg hivatalosan sehol. Igaz, ahogy a hírre reagáltak a Magyarok Ausztráliában csoportbanban nem is érdemes nekik….
    Melbourne-ben viszont magától értetődően lesz valami, hiszen a vezető konzul Duna World-ös…….

  2. Remélem nem Brazil nyávogós szappanoperákra szavaztak ! mert KI van a hócipőm hogy egy NEMZETI ADÓ ilyen rémes sorozatokkal traktál minket !

Leave A Reply