Kitálal az óceánjárók személyzete

1

Az utasok gyakran ki tudják akasztani az óceánjárók legénységét. Az alábbiakban következzenek azok a legidegesítőbb dolgok, melyek leginkább kiborítják a hajókon dolgozókat.

A hajókon dolgozó személyzet számára az utasok jelenthetnek áldást és átkot is. A Business Insider 39 jelenlegi és korábbi dolgozóval beszélt, és a többség azt mondta, hogy az utasok általában kedvesek és rendesek, ám néhányuk emlékszik idegesítő szokásokra is. A hét leggyakoribbat gyűjtötték össze.

Túl sok időt töltenek a kikötőkben

Mi a legidegesebb tulajdonsága az utasoknak? Ha késnek a megbeszélt időről, így a hajó nem tud elindulni a kikötőből. Emiatt aztán a hajótársaságnak magasabb díjat kell fizetnie, hiszen több időt tölt a kikötőben, valamint meg kell várnia, amíg a többi, pontosan induló hajó elmegy.

Rossz higiénia

Vannak, akik nem mosnak kezet a mosdó használata után, vagy az ételeket a büfében, a svédasztalról kézzel veszik el, nem pedig evőeszközöket, szedőkanalakat használva.

Koszt hagy az étkezés

Főleg a fiatalok viszik be az ételeket és italokat a kabinjukba, de ezzel csak sok morzsát hagynak maguk után. A tányérokat és a poharakat a folyosón hagyják. A takarítók gyakran találnak rothadó ételeket az ágyak alatt.

A biztonsági előírások figyelmen kívül hagyása

Sokan nem figyelnek a felhívásokra, előírásokra, pedig ezek fontosak, hiszen a saját biztonságukat szolgálják.

Nem úgy viselkednek, mint otthon

Nyaraláson gyakran elengedi magát az ember, de azért vannak határok. Ha egy hajón azt teszik, amit otthon sosem tennének meg, az idegesítő tud lenni.

Pont zárás előtt érkeznek az étkezőbe

Ilyenkor már mindenki nyilván a műszak végét várja, ami emberileg érthető is. Az is, hogy nem az ilyenkor érkező vendégek a legnagyobb kedvencek, persze velük is udvariasnak kell lenni, még ha ez néha nehéz is.

Idegesítő kérdéseket tesznek fel

Egy pincérnőt az idegesített a legjobban, hogy az utasok olyanokat kérdeztek, amelyekre könnyen megtalálhatták volna a választ maguk is, akár a telefonos applikációban.

Drogok, szex – mindennapok az óceánjárókon

(Fotó: pixabay.com/lauff)

Share.

About Author

1 hozzászólás

  1. Csire Lászlóné on

    Kérdeznék!
    Óceánjáró hajó internet címe hol taláható?
    Pl. Ausztráliába akarnék utazni hajóval, Olaszországból.
    Köszönöm a választ!!!

Leave A Reply