Kitálal a volt pornósztár

0

Mia Khalifa a maga területén igazi sztár volt, igaz, meglehetősen rövid ideig tevékenykedett az iparban. Most kitálalt arról, hogy a cégek miként „vadásznak a tapasztalatlan fiatal nőkre”.

A 26 éves Mia Khalifa alig pár hónap alatt lett kifejezetten nagy sztár a maga területéb, mielőtt 2015-ben úgy döntött volna, elege volt az egészből és inkább valami másba kezd.

Egy interjúban most arról beszélt, hogy még mindig nem képes elfogadni a múltját (általában nem is szívesen beszél élete ezen szakaszáról), de most készen áll megvilágítani múltja minden megkérdőjelezhető pillanatát, mert azok is hozzá tartoznak.

Noha minden idők egyik legtöbbet megtekintett pornószínésznője, az interjúban azt mondta, az alatt a nagyjából három hónap alatt, amíg pornózott, összesen körülbelül 10 ezer fontot (3,5 millió forintot) keresett, de azóta sem látott egyetlen pennyt sem a filmekért.

Olyannyira nem, hogy jelenleg is van egy, a neve alatt futó oldal, abból sem látott még egyetlen fillért sem, nem is az övé a tulajdonjog.

„Az elmúlt években azért harcoltam, hogy legalább az oldal nevét változtassák meg” – mondta most a libanoni származású Mi Khalifa, aki arról is beszélt, milyen nehéz váltani a pornózás után. Ő például sportkommentátor szeretne lenni.

„Nagyon lehangoló, amikor az ember kapja a visszautasítást a cégektől, akik a múltam miatt nem akarnak velem dolgozni. Az is sokszor eszembe jutott, hogy ugyanezért nem találok majd vőlegényt magamnak” – tette hozzá.

Végül neki sikerült, idén jegyezte el Robert Sandberg svéd sztárséf, aki Mia szerint nagyra értékeli mindazt, amit pornós karrierje óta elért.

A 17 millió Instagram-követővel rendelkező Mia Khalifa ugyan csak rövid ideig pornózott, sikerült komoly botrányt okoznia, amikor az egyik filmben hidzsábban szerepelt.

Nem meglepő módon az Iszlám Állam halálos fenyegetésekkel bombázta: „Elküldtek az utcámról egy Google Maps-képet. Ezért két hétig szállodában laktam, annyira féltem”.

Manapság is rendszeresen kap durva kommenteket, de azt mondta, különösebben ezek nem érdeklik, hiszen az Iszlám Államhoz képest ezek nem túl fenyegetőek.

A netes pornó és az impotencia

(Fotó: twitter.com/miakhalifa)

Share.

About Author

Leave A Reply