Kim Kardashian válaszolt, Kanye West megdöbbent

0

Egészen érdekes és rendkívül vicces párbeszédbe keveredett napjaink egyik sztárpárja, amikor az Architectural Digest felkérésére a házukról beszélgettek. Az egyik kérdésre ugyanis Kim Kardashian egészen érdekes választ adott.

A 39 éves sztár és 42 éves rapper férje 20 millió dolláros otthonukról beszélgettek a kamerák előtt, amikor Kanye West megkérdezte feleségét, hogy mikor használta utoljára a medencét.

Kim Kardashian némi hezitálás után a következőt válaszolta: „Igazából még sosem használtam a medencét. El tudod hinni? Pedig igazán szeretem”.

Kanye West arckifejezéséről kisebb tanulmányt lehetett volna írni, de aztán összenevettek és kiderült az is, hogy voltaképpen kompromisszumot kötöttek, amennyiben jacuzzi nem lesz, ellenben a medencében mindig meleg lesz a víz, amit a gyerekeik imádnak.

A szóban forgó Los Angeles-i háznak csak az átalakítása négy (!) évig tartott, és néha egészen egyedi szempontok alapján zajlott az újratervezés.

„Igazán nagy, hosszú lépcsőt akartunk, ami csodás lett, mert a gyerekek csak ülnek rajta, az összes unokatestvér átjön… szóval van ez a hosszú lépcső, és a medence, ami nem túl mély, a gyerekek meg imádják” – tette hozzá Kim Kardashian.

Most már ezt is tudjuk.

Szokatlanul Instázik Kim Kardashian, de van rá oka

(Fotó: instagram.com/kimkardashian)

Share.

About Author

Leave A Reply