Kiderült a Carpool Karaoke titka, rajongók kiborultak

0

James Corden műsora egyike a legnépszerűbb formátumoknak, amilyen egyszerű, olyan hatásos. A műsorvezető egy autóban ül egy sztárral, akivel út közben beszélgetnek és énekelnek. Most kiderült, hogy azért nem minden úgy van, ahogyan sokan gondolnák.

A Late Late Show beszélgetős műsor házigazdáját a napokban akkor filmezték le, amikor éppen Justin Bieberrel forgatta a Carpool Karaoke adását. A felvételt készítő ZoliHonig Twitter-felhasználó lekapta őket, amint az autót éppen egy speciális utánfutóra téve húzzák forgatás közben.

Magyarán James Corden nem is vezet, márpedig ez a tény a jelek szerint sokakat megrázott – nem mintha nem lett volna eddig is erősen valószínűsíthető, hogy biztonsági okokból sokszor nem lenne célszerű, ha az autót ténylegesen a műsorvezető vezetné.

„A következő az lesz, hogy kiderül, a barátait, vendégeit nem is kell sehova elfuvarozni…” – poénkodott a felvétel készítője a Twitteren.

Az egész perce csak azokat lepi meg, akik nagyjából tegnap jöttek le a falvédőről, ám hogy akadhatnak jó páran ilyenek, azt jól jelzi, hogy James Corden stábja szükségét érezte egy közlemény kiadásának.

Ebben azt írják, hogy ugyan „James mindig vezet a Carpool Karaoke-ban, ugyanakkor ritkán, de előfordul, hogy olyan jelenetet kell felvenni, amikor a producerek nem érzik biztonságosnak, hogy ő vezessen, ilyenkor utánfutót használunk”.

A legjobban alighanem maga James Corden reagálta le az egészet, amikor egy hatalmas „szenzációval” ütötte el az egészet.

Szétcikizi Beyoncé-t a szupermarketlánc

Share.

About Author

Leave A Reply