Kicsoda Donald Trump legkisebb lánya?

0

Az amerikai elnök gyerekei nagy figyelmet kapnak, Ivanka, Eric és Donald Jr. szívesen fürdőzik a hírnévben, de Tiffanyról kevesebbet tudunk. A 25 éves nő legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy szerbiai útja az amerikai adófizetők 23 ezer dollárjába került.

1993. október 13-án született a floridai West Palm Beach-en, Tiffany Ariana Trumpként anyakönyvezve. Nevét a Tiffany ékszerüzlet után kapta, ami a Trump Tower szomszédjában van. Egyetlen gyereke Donald Trumpnak és második feleségének, Marla Maplesnek.

Gyerekkora nagy részét New Yorkban töltötte, de sűrűn megfordult a floridai ingatlanokban is. Már kiskorában sűrűn vitték elegáns társasági eseményekre, például a New York-i divathétre.

Miután szülei 1999-ben elváltak, anyjával Los Angelesbe költözött és egyedül nevelte fel lányát. Tiffany a calabasasi Viewpoint iskolába járt. Manapság egy éves tandíj 31 ezer dollárba kerül az intézményben.

Sűrűn látogatta apját New Yorkban. Egy baseballmeccsen lefotózták Trumppal, valamint akkori barátnőjével, a jelenlegi First Ladyvel, Melaniával.

Tinédzserként egyre többször mutatkozott apja oldalán társasági eseményeken.

2011-ben kislemezt adott ki Like a bird címmel, elektronikus pop stílusban.

Akkor Oprah Winfrey-nek azt mondta: most a tanulmányaira koncentrál, de pár év múlva kiderül, hogy feljebb lép-e az énekesi pályán.

Féltestvére, Ivanka segítségével gyakornoki lehetőséget kapott a Vogue magazinnál 2011 nyarán.

2012-ben fejezte be a középiskolát, majd a pennsylvaniai egyetemet kezdte el, ahova apja is járt. Szociológiát és urbanisztikát tanult.

Idővel saját jogán is egyre többet vett részt divat- és művészeti eseményeken New Yorkban. Gyakran szórakozott együtt más hírességek leszármazottaival, Andrew Warrennel, a New York-i ingatlanmogul fiával, Gaia Matisse-szal, Henri Matisse ükunokájával, és EJ Johnsonnal, Magic Johnson fiával.

Bár még főiskolára járt, néhányszor szerepelt testvéreivel együtt az amerikai országos médiában apja elnöki indulásának bejelentése előtt. Aztán 2016 júliusában, a republikánus gyűlésen váratlanul beszédet mondott, apját dicsérve.

A közösségi médiában is egyre többen voltak kíváncsiak az életére. Az egyetemi és nyaraláson készült fotókat akkoriban 150 ezren követték – ma már több mint egymillióan kíváncsiak az életére.

2016 az elnökválasztás mellett a diplomázás miatt is emlékezetes év Tiffany életében. Egy évvel később jogot kezdett tanulni a Georgetown egyetemen. Persze a New York-i divathetet ekkor sem hagyta ki.

Apja elnökségének első két évében távolabb maradt a politikától, de egyes hivatalos eseményeken csatlakozott testvéreihez, például a Fehér Ház hagyományos, karácsonyi fényeinek meggyújtásán.

Minden lépését alaposan figyelik. Bár a Trump-kormányzat nem ismerte el hivatalosan a Pride Hónapot az elmúlt két évben, Tiffany részt vett egy eseményen barátjával, a divattervező Andrew Warrennel. Rácsodálkoztak arra is, hogy fehér ruhát vett apja februári évértékelőjére, amit a szüfrazsett mozgalomhoz kötnek.

Tavaly nyár óta romantikus kapcsolat fűzi Michael Bouloshoz, akinek az apja milliárdos cégbirodalommal rendelkezik Nigériában. Ez azután vált érdekessé, hogy Donald Trump Afrika azon részét is a szarfészek országok közé sorolta.

Görögországban találkoztak egy nyaraláson. Tiffany hálaadáskor már a Fehér Házban is bemutatta udvarlóját – írta a Business Insider.

A pár márciusban a tavaszi szünetre Belgrádba utazott 10 napra, ami 23 ezer dollárba került az adófizetőknek. Ennyiért bérelt ugyanis a külügyminisztérium hotelszobát nekik.

Kiszivárgott Donald Trump napirendje

(Fotó: instagram.com/tiffanytrump)

Share.

About Author

Leave A Reply