Ki vette meg a tetovált lány házát?

0

A kétszer is Oscar-díjra jelölt színésznő, Rooney Mara Bronson kanyonban álló rezidenciáját 3,6 millió dollárért hirdette meg, végül 3 millió 450 ezerért adta el. Úgy tűnik a vevő a televíziós személyiség, Kelly Osbourne.

A házat 1963-ban építették Phil Brown építész tervei alapján egy negyedhektáros ingatlanon, csodálatos kilátással a városra. A 213 négyzetméteres házban két szerény hálószoba, egy kisszoba és két fürdőszoba van, amelynek eredeti csempéjét gondosan megőrizték.

A Tetovált lány és a Carol sztárja ezt a diszkrét építészeti drágakövet 2015 elején 2,9 millió dollárért vásárolta Alexander Skarsgårdtól, aki a Hatalmas kis hazugságok egyik sztárja.

Lelkiismeretesen felújíttatta és már 2017 elején megpróbálta eladni 3,9 millió dollárért, de hivatalosan csak egy éve jelent meg a piacon 3,8 milliós áron.

Az udvart fal veszi körül, a lombos fákkal beültetett feljáró egy ajtóhoz vezet, ami az üvegfalú előcsarnokba nyílik. Ez egy 9 méter hosszú, kövezett padlójú nappali/étkezőben ér véget, amiben egy minimalista kandalló is található.

Az üvegajtókon át a teraszra lehet kijutni, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hegyekre, az óceánra és a városra. A nyitott konyha a nappali/étkezőhöz kapcsolódik.

Halvány mentolzöld szekrények, higiénikus, rozsdamentes acélszerelvények és munkalapok, valamint egy reggelizősarok várja a lakókat, akik egy otthonos, panorámás sarokba fészkelhetik be magukat.

Fantasztikusan jól néz ki ez az ízig-vérig modern lakóház, Kelly Osbourne nagyon szerencsés.

Nézz be Shakira sok millió dolláros házába!

Share.

About Author

Leave A Reply