Ki szeretne Star Wars-bútort? Nem lesz olcsó

0

32 milliárd dolláros bevételt hoztak az 1970-es évek óta a Csillagok háborújához köthető termékek, legyen szó pólókról vagy uzsonnás dobozokról. Nem csoda, ha a Star Wars univerzuma terjeszkedik, és eddig ismeretlen területre is betört: a luxusbútorokhoz.

A Disney és Lucasfilm felkérésére a fülöp-szigeteki dizájner Kenneth Cobonpue elkészítette a kollekciót, amitől minden rajongó megnyalja mind a tíz ujját és elkezdhet azon gondolkodni, hogyan rendezze át a lakást.

Az eredmény ugyanis rendkívül menő és stílusos lett. TIE harcos alakú székek, Darth Vaderre és Darth Sidiousra emlékeztető fotel, Csubakka-zsámoly, fénykardos lámpa is szerepel a bútorok között.

„A Star Wars karakterek lényegét akartuk megtestesíteni a dizájn által, miközben hűek maradunk az esztétikánkhoz és a kézzel készítés folyamatához” – mondta a díjnyertes dizájner.

Mindezért persze alaposan a zsebükbe kell nyúlniuk a rajongóknak. A szőrös zsámoly 1345 dollárba kerül, a Darth Vader-fotel 4320-ba, míg a Sidious-változat 2525-be.

A TIE harcos székek 2700 dollárért kaphatók, míg a hozzá tartozó asztal 655 dollárba kerül. A jedis lámpa sem olcsó, 1800 és 2800 dollár között mozog az ára a mérettől függően.

A magyar lány a Star Warsból

(Fotó: kennethcobonpue)

Share.

About Author

Leave A Reply