Kendőzetlenül mutatott meg mindent a modell

0

Bátorságáért kapott dicséreteket az a modell és korábbi szépségverseny-induló, aki nyíltan tett közkincsé képeket striáiról. Rozanna Purcell egy Instagram-posztban mutatta meg a bőrén lévő csíkokat.

„Emlékszem, amikor először észrevettem őket, 11 vagy 12 éves lehettem, és az jutott eszembe, hogy nem emlékszem, hogy a macskám megkarmolt volna” – írta a most 28 éves ír modell egy fürdőruhás képéhez.

Ahogy idősödött, egyre jobban figyelt a striákra, mert másokon nem látott hasonlót, a magazinokban szereplő nőkön sem, így pedig kezdett arra gondolni, hogy ez nem normális és nem nevezhető szépnek.

Két évvel ezelőtt döbbent rá, hogy magabiztosnak kell lennie a bőrében, és el kell fogadnia a striákat és a narancsbőrt is.

„A striák normálisak, mindenkinek van ilyen, kicsi vagy nagy, az én részeim, és maradnak is” – írta.

A modellnek korábban többféle kezelést ajánlottak, hogyan tüntesse el a csíkokat a bőréről, de nem próbálta ki ezeket.

„Nincs időm vagy kedvem valamilyen szuperolajjal fél óráig masszírozni a fenekemet lefekvés előtt, biztosan elcsúsznék a padlón” – tette hozzá.

Fotóit már több mint 40 ezren kedvelték, és sok bátorító, dicsérő hozzászólást is kapott őszinteségéért és pozitív testképéért.

„Nagyjából akkortól szégyelltem a striákat, mint ahány éves most te vagy. Én a 40-es éveimben járok. Attól, hogy általánossá teszed a meglétüket, máris másként érzem magam” – írta egy nő Rozanna Purcellnek.

Közös meztelen fotóval sokkol a szupermodell testvérpár

(Fotó: instagram.com/rozannapurcell)

Share.

About Author

Leave A Reply