Katalin hercegnő öccsének titokzatos élete

0

A Middleton-család immár jó ideje reflektorfényben él, azóta pláne, hogy Katalint elvette feleségül Vilmos herceg. Kate Middleton húga, Pippa is gyakori szereplő a (bulvár)lapok címoldalán, ám öccséről, Jamesről már kevesebbet tudunk.

A testvérek közül legfiatalabb, 29 éves James a Marlborough College-ba járt, mégpedig éppen akkortájt, amikor először megjelentek a pletykák nővére és Vilmos herceg románcáról.

A szerelem eléggé zavarta Jamest, aki szó szerint mindent megpróbált, hogy a lehető legkevesebbet kelljen foglalkoznia vele. „Elsőként keltem reggel, hogy az újságokból még azelőtt kivagdoshassam az ilyen híreket, hogy bárki más kezébe kerültek volna” – mesélte a Daily Mailnek.

Az iskola soha nem volt a diszlexiás James erőssége, olyannyira, hogy egy év után ki is bukott az Edinburgh Egyetemről: „Amikor egyszer otthonról éppen Edinburgh felé repültem vissza az egyetemre, rájöttem, mit szeretnék csinálni: egy süteménybirodalmat építeni”.

El is kezdte, de a vállalkozás sajnos 2015 májusában bedőlt. Eközben Katalin hozzáment Vilmos herceghez, ekkor James 23 éves volt, és hirtelen ott találta magát a média érdeklődésének középpontjában, ami hozott kínos pillanatokat is.

Már az esküvő után jelentek meg kényelmetlen fotók róla, olyannyira, hogy jogi lépésekkel fenyegette meg a lapokat. Az viszont csak még kínosabb lett, amikor kiderült, hogy a felszólító leveleket küldő „ügyvéd” ő maga volt.

Azért sikerült továbblépni, a legtöbbször nővére, Pippa társaságában fotózták, de 2013 óta a brit médiaszemélyiség, énekesnő, színésznő Donna Air párjaként emlegetik.

Egyébként sikeresen felállt cége bedőlése után, 2014-ben már új vállalkozást irányított, maradva azért a sütemények, édességek piacán, ahol elsősorban személyre szabott mályvacukor gyártására állt rá.

Cége, a Boomf sokkal jobban teljesít, mint korábbi vállalkozása, ami nyulván megnyugtató számára, így több időt szentelhet hobbijainak, a méhészkedésnek, régi traktorok és Land Roverek felújításának és a kutyatenyésztésnek.

Mindemellett lelkes nagybátyja Katalin és Vilmos gyerekeinek, Györgynek és Charlotte-nak. „A lehető legjobb nagybácsi szeretnék lenni. Mint minden nagybácsi, én is szeretném, ha lazának, viccesnek találnának a gyerekek” – nyilatkozta.

Úgy tűnik, James Middleton megkomolyodott. Kapcsolata Donna Airrel komolynak tűnik, ő pedig keményen dolgozik: „Túl azon, hogy egy fontos ember testvére vagyok, mégis csak egyszerűen James maradtam”.

Share.

About Author

Leave A Reply