Kapja az ívet Lewis Hamilton új autója miatt

0

Egészen pontosan nem is az új autóval van baj, hiszen az egy 100 ezer dolláros (30 millió forintos) elektromos Mercedes. A kommentelők nagy része azzal nincs kibékülve, hogy miközben az ökológiai lábnyom csökkentését hirdeti, Lewis Hamilton a Forma-1 talán legnagyobb sztárja.

Az internet nem felejt, ráadásul a kommentelők nem haboznak véleményt nyilvánítani és ezzel a két dologgal jó pár híresség megjárta már.

Talán emlékszünk még a környezetvédelem lelkes bajnokaként fellépő Arnold Schwarzeneggerre, aki akkor került nem kicsit kényelmetlen helyzetbe, amikor lefotózták egy borzasztó méretű katonai terepjáróban.

Most Lewis Hamilton gondolkodhat el az élet (és a kommentelők) nagy kérdésein. A Forma-1 szupersztárja (nagyon helyesen) beállt a klímaváltozás ellen és a környezet megvédése mellett fellépők sorába, ennek legutóbbi tanújelét egy Instagram-posztban adta, amikor a 100 ezer dolláros új, elektromos Mercedes EQS-t dicsérte követőinek.

Nyilván egy promóposztról van szó, hiszen a 35 éves sportoló a Mercedes színeiben versenyez, ami nem lenne baj, hiszen ettől még az üzenet lehetne jó. Csakhogy az, ahogyan fogalmazott, sokaknál kiverte a biztosítékot.

„Nemrégiben megváltoztattam az életem, hogy csökkentsem a környezetre gyakorolt hatást. Az első lépés ezen az úton az volt, hogy megértsem, milyen hatással vagyok a bolygóra, így megtehessem a szükséges változásokat. (…) Amennyire lehet, kevesebbet utazom (…) és a versenypályán kívül amikor lehet, elektromos autót használok” – írta Lewis Hamilton.

Ezt azért elég sokan meglehetősen rosszul fogadták, akadt, aki például arra hívta fel a világsztár figyelmét, hogy ha elfelejtette volna, akkor privát repülője is van, emellett garázsában olyan autók sorakoznak, mint egy McLaren P1, egy LaFerrari, egy Pagani Zonda 760LH és még sorolhatnánk.

Kinek van igaza?

Melyik cégnek van a legtöbb Rolls-Royce-a Európában?

Share.

About Author

Leave A Reply