Kamuterhességgel akarta megúszni a plusz poggyászdíjat

0

Nekünk is sok bosszúságot okoz, hogy lassan már nem csak a fapados légitársaságok, hanem a klasszikus szolgáltatók is extra pénzt kérnek a poggyászokért, de az azért soha nem jutott eszünkbe, amit egy ausztrál nő talált ki.

Az egyébként turisztikai cikkeket író Rebecca Andrews meglehetősen érdekes (noha nem túl okos) ötlettel állt elő: helyre kis terhes pocakot kreált magának, oda megpróbálva beszuszakolni azokat a holmikat (például ruhákat, sőt, egy laptoptöltőt), melyek már nem fértek a bőröndbe, így próbálván meg elkerülni, hogy plusz pénzt kelljen fizetnie.

„Viszonylag törékeny alkat vagyok, ezért úgy döntöttem, terhesnek állítom be magam, mert ez tűnt a leghihetőbb lehetőségnek egy sikeres átveréshez” – mesélte a CNN-nek.

„Komolyra fordítva, alighanem ez a leglustább ötlet, amivel valaha előálltam. A női test képes életet adni, márpedig ezt arra kihasználni, hogy megspóroljak magamnak 60 dollárt igazán nem nevezhető kreatívnak” – tette hozzá Rebecca Andrews.

Már a biztonsági ellenőrzés után, de még a gépre szállás előtt tovább feszítette a húrt és a laptopját is becsúsztatta a melegítője alá, végül ez vezetett a lebukásához is. Egy stewardess ugyanis észrevette a kilógó gépet, így végül a nőnek mégis ki kellett fizetnie a 60 dollárt.

„Égő volt? Egyáltalán nem. Úgy éreztem magam, mint egy valódi rossz csaj. Egy menő terhes rossz csaj” – mondta utólag.

A nőnek nem ez volt az első ilyen esete, az amerikai híroldalnak elárulta, máskor is vitt már fel hasonló trükkel plusz ruhákat a fedélzetre, ám most először próbálkozott meg egy laptoppal is.

A legkoszosabb helyek egy repülőn

Share.

About Author

Leave A Reply