Kalandvágyók ne kíméljenek!

0

Azoknak kedvezünk most, akik érzik magukban a kalandvágyat ahhoz, hogy ne az Ausztria-Németország-Svájc-Nagy-Britannia vonalon induljanak el külföldre állást keresni.

Ács (Dánia)

A dániai Fyn szigetére keresnek például ácsokat, ácssegédeket március végi-április eleji kezdéssel, körülbelül fél éves időtartamra. Különböző ácsmunkákról van szó építési területtől függően, előfordul gipszkartonozás is. A munka során dán ácsokkal kell együtt dolgozni, ők adják ki a feladatokat.

Szakmunkás bizonyítvány nem feltétlenül szükséges, viszont tapasztalattal rendelkezni kell. Alapfokú angol nyelvtudás (nagy) előny, de nem feltétel. Minden egyébről itt tájékozódhatsz.

Kamion-, teherautószerelő (Norvégia)

Norvégiai márkaszervízekbe (Volvo, MAN, Scania, Mercedes, stb.) várják angolul beszélő szakemberek jelentkezését. A megbízó egy piacvezető norvégiai cég.

Elvárás a minimum 3 év friss szakmai tapasztalat, a szakmunkás vagy technikusi végzettség, ezért 20 hónapos szerződést kínálnak, és még sok minden mást, amikről itt tájékozódhatsz.

Nemzetközi gépkocsivezető

Végül egy szabad életforma, a nemzetközi gépkocsivezetőé. Nemzetközi líniás körfuvarokat kell teljesíteni, szükséges C, C+E kategóriás jogosítvány, PÁV II, III kategória, digitális sofőrkártya, nemzetközi és belföldi árufuvarozási (GKI) igazolvány.

Hogy mindezért mennyi fizetést kínálnak, azért kattints ide.

(Fotó: flickr.com/Rennett Stowe)

Share.

About Author

Leave A Reply