Jön a család – mintha álmodnék!

0

Amikor az ember évek óta külföldön él, de a családja még nem, vagy nagyon régen jutott ki hozzá, akkor annál kevés szebb ajándék van, amikor az első látogatás éppen az évnek ebben a szakaszában valósul meg. Ez történik most az Új álom blog szerzőjével. (És hát tényleg, Új-Zéland jó messze van Magyarországtól.)

„Jön a családom ide, Új-Zélandra, és itt töltik velünk a karácsonyt és az új év első napjait is. Kicsit még olyan nekem is mintha álmodnék, de ha ma meglátom őket a repülőtéren, akkor bizony valósággá válik.

Év elején öcsikém elkezdte mondogatni, hogy lehet, hogy meglátogatnak… Mondtam jó, de nem hittem benne, hogy teljesül.

Közel 1000 külföldi állásajánlat vár a Határátkelőn egyetlen kattintásra

Aztán mikor május fele felgyorsultak az események, és már az itteni kontaktunkat kérte, akivel mi is szervezni szoktuk a jegyet, akkor már kezdtem elhinni, hogy „na, ebből, tényleg lehet valami”.

A jegyeket megvették, és most ott tartönk, hogy reggel van, kávét megittuk, Péter elment a repülőtérre, fél óra és repül fel Aucklandbe, hogy átvegye a nekem nagyon is kedves csomagot, a családomat. 🙂

Mi meg Lilivel izgatottan várjuk, hogy mikor indulunk ki Welly repülőterére, hogy megölelgessem öcsikémet, a barátnőjét, a barátnő tesóját, és apukámat.

A legszebb ajándékot idén kapom a nyuszitól, a szülinapomra, a Mikulástól és a Jézuskától egyszerre.

Jön a család fele, és megmutathatjuk, milyen szép helyen lakunk, kik a szomszédaink, a barátaink.”

Külföldre költöznél, de nincs munkád? Válogass a Határátkelőn!

Share.

About Author

Leave A Reply