Jon Bon Jovi 20 millió dolláros otthona

0

Nem kevés pénzt, 20 millió dollárt kér New Jersey-ben található házáért Jon Bon Jovi. Mondjuk a ház úgy néz ki, mintha egy angliai vidéki kúria lenne, szóval az összeg nem tűnik akkora túlzásnak.

A Middletownban fekvő, közel 1700 négyzetméteres házban hat háló- és hét fürdőszoba található, ráadásul a High Point Estate-ként is ismert ingatlanhoz 6 hektáros park is tartozik.

A házat az építészek között legalább akkora szupersztárnak számító Robert A.M. Stern tervezte, amekkora sztár Jon Bon Jovi a zenében és nem végzett rossz munkát – már ha valakinek ez a stílus bejön.

A házhoz egyébként privát pub, saját zenei stúdió, egy hétautós földalatti garázs, moziterem és fűtött medence is tartozik. És mivel a birtok vízparton található, egy kikötő is elfért rajta.

– Minden csodálatosan lett megcsinálva, gyönyörű mestermunka az egész – lelkesedett (nyilván nem önzetlenül) az eladással megbízott ügynök, Kathleen Coumou.

Az kétségtelen, hogy a stílus teljesen következetesen végigvitt, a festett fafelületek, a kézzel megmunkált velencei gipsz, a parketta, a gyönyörű nyílászárók – még ha ez nem is feltétlenül felel meg mindenki ízlésének.

A Manhattantől mindössze egy órányi autóútra lévő ingatlanon egyébként van egy vendégház is, három háló- és ugyanannyi fürdőszobával, nappalival, teljesen felszerelt konyhával.

Összességében a hely, a méretek, a minőség mind indokolják a meglehetősen húzós árat, még akkor is, ha eltekintünk a világhírű tulajdonostól.

Eladta házát Julia Roberts

(Fotó: christiesrealestate.com)

Share.

About Author

Leave A Reply