John Travolta 18 millió dolláros háza

0

Noha legutóbbi filmjei talán nem hoztak annyi pénzt, mint a korábbi nagy sikerek, azért John Travoltának nincs oka panaszra. Pláne, hogy most zsákolt be csekély 18 millió dollárt a Los Angeles-i Brentwoodban lévő házáért.

A februárban már 66 éves színész és felesége, Kelly Preston titokban adta el a 800 négyzetméteres, hét háló- és nyolc fürdőszobás ingatlant, de annyira nem tudták titokban tartani, hogy az L.A. Times meg ne írja.

Mi több, az is kiderült, hogy az új tulajdonos nem más, mint a szomszéd, mások mellett Justin Bieber és Ariana Grande menedzsere, Scooter Braun.

John Travolta még 1997-ben vette meg a durván 1 hektáros birtokot 3,5 millió dollárért. Azon akkor egy spanyol stílusú hacienda állt öt hálószobával, két lakosztállyal, egy nagy fitneszteremmel, egy portásházzal és egy háromautós garázzsal.

Van még teniszpálya (némi felújítás talán ráférne), játszótér, medence és egy nagy patio, ahol parkolni, pakolni vagy bármi mást is lehet.

John Travolta mostanában kissé visszavett Los Angelesben, egy toszkán stílusú házat vett Calabasasban 2,65 millió dollárért, ami azért ezen a szinten meglehetősen szerénynek számít.

Azért aggódni nem kell, Maine államban még mindig van egy 20 hektáros birtoka, a floridai Clearwaterben (a szcientológus központ közelében) pedig egy másik udvarház, emellett szintén Floridában a Jumbolair Aviation Estatesben is van egy ingatlana, ahol gyakorlatilag a hátsó kertben tudja tartani a magánrepülőjét.

Otthagyta Bel Air-i házát Salma Hayek

Share.

About Author

Leave A Reply