Less be Jeff Bridges házába!

0

A színész 8 millió dollárért árulja kaliforniai villáját. A Montecitóban lévő, egyszintes ház 1919-ben épült, James Osborn Craig építész munkája. Három évvel ezelőtt teljesen felújították, de az ablakok, ajtók és a padló az eredeti maradt.

A másfél hektáros területen lévő villában három hálószoba, valamint kettő és fél fürdőszoba található. Ezen kívül egy vendégház, egy fürdőház, egy nagy raktár és lovarda is az ingatlanhoz tartozik.

A főépület valamennyi szobájában nagy a belmagasság és mindegyik helyiségből francia ajtók nyílnak a csodás kertbe.

A felújított és rendkívül világos konyhában a fa dominál, amelyet jól kiegészít a márvány pult. A bútorok mellett a háztartási eszközök is elsőosztályúak.

A fő lakosztályhoz kandalló és dupla gardrób is tartozik. Impozáns a fürdőszoba is a tikfa padlóval, a nagy káddal és a még tágasabb zuhanyzóval.

A kertből nem hiányozhat a medence, a mellette lévő fürdőházban pedig nappali, iroda és szauna is helyet kapott. Hangulatos a vöröstéglás terasz, ahol a fák árnyékben lehet sütögetni és pihenni.

A Nagy Lebowski és az Őrült szív sztárja 2014-ben vette meg a villát 6,85 millió dollárért. Tavaly a területet is érintette a sárlavina, így károk keletkeztek.

A szomszédok között van Oprah Winfrey és a Tinder-alapító Sean Rad is, aki Ellen DeGenerestől vette házát. Bridgesnek és feleségének egy másik, nagyobb ingatlana is volt Montecitóban, de azt 2017-ben 16 millióért adták el.

Mark Zuckerberg elképesztő ingatlanvagyona

(Fotó: Compass)

Share.

About Author

Leave A Reply