Itt él A galaxis őrzői rendezője

0

James Gunn, A galaxis őrzői rendezője árulja malibui álomotthonát. A ház nem csak kifejezetten menő (ráadásul az élhető változatból, ami nem feltétlenül esik egybe minden esetben), de a története sem akármilyen.

Az ingatlan ugyanis korábban Olivia Newton-John színésznőé volt, aki 1994-ben eladta Carol Blacknek és Neal Marlensnek.

A házaspár tíz évvel később az Oscar-díjas Sally Fieldnek értékesítette a házat 5 millió dollárért, majd 2011-ben plusz 650 ezer dollárért a Myspace egykori vezérigazgatója, Michael Jones költözött be.

James Gunn 2016 őszén vette meg 6,2 millió dollárért, most pedig már 7,4 millióért válna meg tőle.

A part közelében, csendes helyen lévő területen a főépület mellett még egy vendégház található. A 630 négyzetméteres házban öt hálószoba, valamint öt és fél fürdőszoba van, és mindegyikre a tágas terek jellemzőek. Az összevont nappali-étkezőben jól mutat együtt a barna fapadló és a fehér falak.

A konyhából nem hiányozhatnak a legmodernebb eszközök, ám nem hivalkodó stílusú a kialakítás, sokkal inkább egy vidéki parasztházban érezhetjük magunkat.

Három vendégszobát a földszinten alakítottak ki, míg a második szintet majdnem teljesen elfoglalja a fő lakosztály. Ehhez egy hangulatos, kékre festett háló tartozik, kandallóval és ülőgarnitúrával, egy gardrób, egy nagy fürdő és egy kisebb dolgozószoba, amiből a teraszra lehet kijutni.

A gondozott kertben rengeteg fa ad árnyékot. Medence és teniszpálya is rendelkezésre áll, a gyerekeket játszótér és sátor várja, emellett üvegház és istálló is található a területen.

Drake új szintre emelte a fényűzést

(Fotó: pinnacleestate.com)

Share.

About Author

Leave A Reply