Izgalmas utazás Harry Potter világába

0

Az Universal Studios floridai parkjában gigantikus hullámvasút nyílik. Az orlandói vidámparkban június 13-tól lehet kipróbálni a varázslótanonc és világa ihlette új hullámvasutat.

A Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure nevű attrakcióról ki is adták az első videót, így mindenki elképzelheti, hogy milyen lélegzetelállító utazás vár rá.

A hullámvasutazás előtt a látogatók felfedezhetik a Hagrid kunyhója mögötti romokat. Lehet találkozni Arthur Weasley-vel, Agyarral és Hagriddal is.

A vendégek varázslatos motorokra szállhatnak fel és tehetnek egy mesés kirándulást a Legendás lények gondozása tantárgy professzora világában, az út során eddig nem látott teremtményeket is látva.

A vidámparkba 1200 fát ültettek, így a hullámvasút egy igazi erdőn keresztül fut majd, vagyis mindenki a Tiltott Rengetegben érezheti magát. A pálya nagyjából 1600 méter hosszú, ezzel a leghosszabb lesz Floridában.

Hét óriási emelkedő, váratlan zuhanások, köztük egy ötméteres szabadesés, és egy húszméteres katapultálás gondoskodik az adrenalinlöketről. Egyszerre 14-en utazhatnak majd a kocsikban.

Hagrid is megelevenedik majd, egy figura révén, akit a színész, Robbie Coltrane segítségével alkottak meg. Az élethű robot 24 féle mozgásra képes, köztük mimikára is.

Valóra vált álom vagy 8000 dolláros tévedés?

(Kép: Universal Orlando Resort)

Share.

About Author

Leave A Reply