Itt az új nyári randidivat

0

Itt a nyár, ami napozást, szeplőket és a hámból való kirúgást jelent, legalábbis sokunk számára. És mivel 2018-ban minden meredek jelenséget elneveznek, így találtak nevet az új randitrendnek is: freckling, vagyis szeplőzés. De nem szeplős emberekkel való randizást jelent, az túl egyszerű lenne megfejtésnek és ha igazán őszinték akarunk lenni, nem is olyan nagy újdonság ez.

A lusta nappalok és balzsamos éjszakák hatására lazán elkezdünk egy kapcsolatot, ami aztán az ősz közeledtével, a kabátok előkerülésével elenyész a szeplőinkkel együtt.

Pont ellentétes a másik trenddel, a cuffing season (bilincs évszak) nevezetűvel, amely résztvevői a hideg téli hónapokban bekuckóznak egy kapcsolatba, aztán a friss tavaszi szelekkel együtt ők is hirtelen a szabadság útjára lépnek, hogy egyedülállóként szórakozhassanak a strandszezonban.

Maga a freckling tehát nem teljesen új, csak az elnevezése az: sokak kedvenc musicalében John Travolta és Olivia Newton-John is megénekelték a gyors nyári szerelmet: „Summer loving had me a blast, summer loving happened so fast.”

Ami a frecklingben újdonság az az, hogy nem teljesedik ki és fejeződik be soha, ahogy egy vakációs románc szokott általában. Nem jelenti azt, hogy a partner örökre eltűnik, nézegeti még az Instagramodat ősszel és télen is, lájkolgatja a sztorijaidat és a posztjaidat és június elsején aztán küld is egy üzenetet.

Persze ezért csak a közösségi médiát ünnepelhetjük és átkozhatjuk általában, ahol úgy is könnyű valakinek az életét figyelni, hogy személyesen hónapokig nem találkozunk.

A freckling a modern élet randikultúrájának lenyomata, ahol senki nem tudja igazán, mi a helyzet és hogyan is állnak egymással az érintettek. Lehet, hogy valakivel éppen együtt lóg és randizgat, de közben a társkeresőn meg partnert keres hosszútávra vagy alkalmi kapcsolatra. Ha hajlamos a frecklingre, akkor persze valószínűleg az utóbbira.

Szóval hajrá bele a nyárba, keressünk egy könnyű nyári kalandot, csak ne felejtsük el, hogy a szeplőinkkel együtt ez a kis szerelem is eltűnhet egy időre. De talán újra visszatér a szeplőinkkel!

Így néznek ki a modellek a valóságban

(Fotó: pixabay.com/AllieWare)

Share.

About Author

Leave A Reply