Itt az álommeló: két hét a Bahamákon karácsonykor

0

Egy brit banki felső vezető bébiszittert keres egy nem akármilyen családi nyaralásra. Nem árt sietni a jelentkezéssel, mert nyilván rengetegen próbálkoznak.

Néhány óra alatt több százan jelentkeztek az álláshirdetésre, amit a nyugat-londoni Jenna S adott fel és amelyben bébiszittert keres. A lehetőség viszont attól vált igazán felkapottá, hogy egy kéthetes luxusnyaraláson kell a gyerekekre vigyázni – karácsonykor, a Bahamákon.

A bébiszitter így egy ötcsillagos tengerparti házikóban töltheti az ünnepeket, amelyhez saját gyógyfürdő és partszakasz is tartozik. A család természetesen minden költséget áll, és emellett még fizetést is ad.

A két- és négyéves kislányoknak a reggeli és a lefekvés előtti feladatokban kell segíteni, de napközben és este fél 9 után szabad program jár a bébiszitternek, vagyis kedvére fürödhet a tengerben.

A lehetőség annyira népszerű, hogy még a Bubble nevű hirdetési oldal társalapítója is azt mondta, hogy szívesen jelentkezne rá, de a felesége nem engedte. Több érdeklődő közül végül személyes beszélgetések alapján választja ki a család, hogy ki utazhat velük.

A feladat természetesen azzal is jár, hogy a kiválasztott a saját szeretteitől távol tölti az ünnepeket.

A félős jegyszedő esete a külföldiekkel

(Fotó: pixabay.com/violetta)

Share.

About Author

Leave A Reply