Iszonyatos vízi vadállatot épített a Lamborghini

0

Az autógyár összeállt az Italian Sea Grouppal és olyan motorcsónakjachtot épített Tecnomar for Lamborghini 63 néven, hogy a fal adja a másikat. Nem csak kívül, de belül is.

A névadás kapcsán sok kérdés nem merül fel, a 63-mas szám elég nyilvánvalóan az autógyár alapítási évét idézi meg, miként a jármű külseje a Lamborghini Sián FKP 37 dizájnját juttathatja eszünkbe.

A Sián az olasz gyár első hibrid autója és a maga 807 lóerejével és 347 km/órás végsebességével nincs sok szégyenkezni valója.

A leginkább talán az Y alakú első világítás tűnhet fel, ami eléggé hajaz a Siánra, nem csoda az sem, hogy az orr és a farrész sem nevezhető szokványosnak a vizeken, esztétikailag is a Lamborghini szuperautóját idézi.

„Ha el kellene képzelnem egy Lamborghinit a vízen, akkor ezt látnám magam előtt. Kitörő örömmel ünneplem meg ezt a sikeres együttműködést. A Tecnomar for Lamborghini 63 ugyanolyan futurisztikus ikonná válik majd, mint az autó, amely inspirálta” – lelkendezett az olasz autógyár ügyvezetője, Stefano Domenicali.

Ami kifejezetten izgalmas, hogy a Lamborghini-inspirálta dizájnelemek nem korlátozódnak kizárólag a külsőre. A motorcsónak vezetője hasonló irányítópanelt lát maga előtt, mint amilyen a Siánban van.

Emellett az üléseket is mintha az autóból emelték volna ki, míg a motorcsónak kormánya egy az egyben egy Lamborghini-sportkormány. Ráadásul maga a test is könnyű szénszálas anyagból készült.

Akinek ez bejön (és pláne van rá pénze), az mostantól megrendelheti a járgányt, igaz, minimum jövő év elejéig várnia kell a szállításra.

Repülő Róka heti 4 millió dollárért

Share.

About Author

Leave A Reply