Irány egy évre Új-Zéland!

2

A Working Holiday vízummal egy évig tartózkodhatunk (és ami nem elhanyagolható: dolgozhatunk) Új-Zélandon. A lehetőség (amire Pappito hívta fel a figyelmünk) nyitott. Volt.

„A WHS (Working Holiday Scheme) bizonyos feltételek mellett lehetővé teszi, hogy egy éven keresztül Új-Zélandon tartózkodjon és dolgozzon az ember, ami kiváló lehetőség lehet annak, aki megismerné az országot és az itteni életvitelt esetleg helyi munkatapasztalatot szerezne későbbi letelepedés céljából, vagy hogy egy klassz  gap year-t töltsünk el, mindenféle érdekes emberekkel ismerkedjünk meg és körülnézzünk az országban.

A vízum megszerzésének a feltételei:

– magyar állampolgárság és érvényes magyar útlevél, amely minimum a tervezett elutazás időpontja+3 hónap érvényességű

– 18 és 35 közötti életkor

– gyereket nem lehet hozni

– hazaútra (vagy NZ-ről el) szóló repjegy, vagy annak igazolása, hogy a jelentkezőnek van elegendő pénze venni ilyen jegyet

– minimum 4,200 dollár szabadon elérhető pénz

– megfelelés az egészségügyi és személyiségbeli elvárásoknak (orvosi papír+büntetlen előélet)

– mindent lefedő egészség és balesetbiztosítás a tartózkodás idejére

– első WHS kalandunk legyen

További részletek Pappito oldalára kattintva érhetők el! Aki kattint, jó ha tudja: az idei lehetőségre 11 perc alatt (!) fogytak el a helyek, írta nekünk Pappito, szóval nagyon észnél kell lenni.

Share.

About Author

2 hozzászólás

  1. csoffadtkutya on

    amennyire tudom a legtöbb eurőpai ország állampolgárainak 30 év a felső korhatár, de mi magyarok szerencsések vagyunk (pl én különösen), mert nálunk felemelték 35-re

Leave A Reply