Ír kávézótól az ausztriai szállodáig

0

Szó szerint egy ír kávézótól egy karintiai hotelig vezet ma virtuális utunk, mely során különböző munkalehetőségekkel megjárjuk Angliát és Németországot is. Gyertek velünk!

Kávézói asszisztens (Írország)

A feladat a vendégek kívánsága szerint elkészíteni a friss ételeket, legyenek azok akár szendvicsek, akár meleg ételek. Kell tehát főzni is, elkészíteni és felszolgálni a nap folyamán árult ételeket.

Festő (Németország)

Feladat festő szakmunka, lakások, épületek felújítása, korszerűsítése, belső falak, mennyezetek, padlók, épületek homlokzati felületének kezelése. Elvárás a szakmunkás bizonyítvány, legalább 1 éves szakmai tapasztalat, alapfokú német nyelvismeret.

Vonatsín hegesztő (Németország)

A feladat vonatsín hegesztése (lángvágó feladat + elektródás hegesztés). Elvárás az erős alap német nyelvtudás, szakmai tapasztalat hasonló munkakörből, saját autó. Az érvényes minősítés előnyt jelent.

Amit nyújtanak, az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), munkáltató által szervezett szállás (kb. havi 400 euró). A fizetés nettó 2150 euró / hó (adókategóriától függ a nettó órabér).

Felszolgáló cukrászdába (Németország)

Cuxhaveni cukrászdába, kávézóba keresnek felszolgálót. A feladat ételek és italok felszolgálása, vendégek igényeinek kiszolgálása. Elvárás a kommunikációképes német nyelvtudás, minimum 1-2 év tapasztalat felszolgálóként. Előny a felszolgáló végzettség.

Amit nyújtanak, az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), munkáltató által biztosított ingyenes szállás és ellátás (munkanapokon). A fizetés nettó 1150-1300 Euró + borravaló kb. 700 euró (főszezonban).

Gépkocsivezető (Anglia)

Lutonba keresnek azonnal kezdéssel gépkocsivezetőt, akinek feladata légi személyzet szállítása új, 9 személyes kisbuszokkal. Elvárás a B kategóriás jogosítvány, erkölcsi bizonyítvány, és a kommunikációképes angol nyelvtudás.

Amit ajánlanak, az díjmentes szállás, kiutazás és hazautazás, kiemelt bérezés. Előnyt jelent a nemzetközi gépjárművezetői tapasztalat.

Takarítónő / mosónő (Ausztria)

Karintia közepén található magyar tulajdonú szállodába és panzióba keresnek takarítói / mosónői pozícióra munkatársat, akinek a szállodában és panzióban használatos ágyneműk, törölközők mosása, illetve a szálloda/panzió wellness részlegének takarítása lenne a feladata, vagy a szálloda / panzió szobáinak, éttermének, étkezőjének tisztán tartása lenne a munkája.

Munkaidő: heti 6 nap, napi 9,5 óra, idegennyelv-ismeretre nincs szükség. A fizetés nettó 1300 € / hónap, a teljes ellátást és a szállást 400 €-ért biztosítják.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem! 

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj! 

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget. 

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/12019)

Share.

About Author

Leave A Reply