Ingyen megtanulhatod a finn boldogság titkát

0

Egészen érdekes kezdeményezésbe fogtak a finnek, akik szó szerint bérbe adnak maguk közül néhány embert, hogy megtanítsák a boldogság titkát másoknak. Akár te is köztük lehetsz!

Finnország a világ (egyik) legboldogabb országa, nagyszerű a kultúrájuk, fejlett az infrastruktúra, szóval alighanem jó eséllyel gondolhatjuk azt, hogy valamit jól csinálnak.

Ráadásul nem is irigyek, hiszen most egy állami program keretében osztják meg a „finn titkot”. A helyi turisztikai hivatal ugyanis Bérelj egy finnt (Rent a Finn) címen indított kampányt, pályázattal segítve a boldogság terjesztését.

KÖVESD A HATÁRÁTKELŐT A YOUTUBE-ON IS!

A kiválasztottak Finnországba utazhatnak, hogy ott a helyiekkel eltöltve némi időt eltanulhassák a boldog, elégedett élet receptjét.

A programban nyolc finnt kérnek fel házigazdának szerte az országból. Egyikük, Esko a lappföldi Rovaniemiben található házában osztaná meg a nyár örömeit (például a bogyós gyümölcsök szedését, a grillezést vagy éppen a mölkky nevű finn játékot).

Linda és Niko a legdélibb finn szigeten élnek, ők vitorlázással és kempingezéssel is várják a kiválasztottat.

A pályázathoz egy háromperces filmet kell készíteni, amelyben a jelentkező bemutatja önmagát, elmondja, mi lenne a célja a finnországi látogatással. A győztesek három napot tölthetnek az országban, az utazásra és a szállásra sem kell költeni.

Európai a világ legboldogabb országa

Share.

About Author

Leave A Reply