Íme Cristiano Ronaldo marbellai villája

0

Korunk egyik sztárlabdarúgója (nem mellesleg ez a bevételein is látszik) egy négy hálószobás nyaralót vett Marbellán. Ráadásul nem messze tőle van háza az UFC sztárjának, Conor McGregornak.

A spanyol Costa del Solon található környék a „Szupersztár Cul De Sac” néven becézett, körbekerített lakóparkban található a La Resina golfpálya közelében. A tengeri kilátás egyszerűen pazar, és a házra sem lehet különösebb panasz, holott nem egészen 1,5 millió eurós árával még csak különösebben drágának sem mondható.

A villa magas beltere és hatalmas üvegfalai nem csak a fantasztikus panorámát biztosítják, de bőven beengedik a természetes fényt is. A kétszintes házban négy hálószoba található, az emeletre vezető lépcső legalább olyan elegáns, mint a belső többi része.

A központi hálólakosztályban egy egészen helyre fürdőszoba mellett hatalmas gardróbszobában tárolhatja ruháit Cristiano Ronaldo.

A ház egyébként abszolút high-tech, szinte mindent automata rendszerek irányítanak a világítástól a légkondicionáláson át a szórakoztató felszerelésig.

A villában emellett borospince, edző- és moziterem is van, nem beszélve a hatalmas kertről, ahol még focizni is lehet…

Új jachtot vett Rafael Nadal

(Fotó: OTERO Group/Quartiers Estates)

Share.

About Author

Leave A Reply