Íme Cara Delevingne hollywoodi villája

0

Nyilván vannak, akik eltöprengtek már azon, milyen lehet belülről egy szupermodell hollywoodi villája. Nos, nem kell tovább töprengeni, mert Cara Delevingne most megmutatta – és nem okozott csalódást.

A 26 éves brit modell-színésznő a nővérével él együtt a kaliforniai házban, amiben az Architectural Digest szeptemberi számában vezette körbe a fotóst és persze az olvasókat.

A Delevingne-testvérek azóta tartoznak a divatvilág sztárjai közé, hogy az egyébként 6 évvel fiatalabb Cara 2011-ben részt vett a Burberry kampányában. A divatcégnek (és mellett olyan márkáknak, mint a Louis Vuitton) egyébként dolgozott a nővér, Poppy is, aki saját jogán is sztármodell.

Azért laknak egyébként együtt, mert (mint Cara mesélte a magazinnak) Los Angeles igazán magányos hely tud lenni, pláne, ha az ember nehezen szán időt és energiát a találkozásokra.

„Jó lehetőség volt, hogy felépítsük a közös házunkat. Csodák csodájára még mindig szóba állunk egymással” – tette hozzá Poppy.

A végeredmény egy kétszintes ház lett vibráló színekkel, eklektikus bútorokkal olyan tervezőktől, mint a Serena & Lily, a Donghia és a Bakarian Studio. Érdekes a ház egyébként, hiszen van egy kis marokkói beütése is, a fürdőszobán mexikói hatás nyomait érezhetjük – mindez Nicolò Bini építész érdeme.

„Az igazi LA-t akartam megalkotni nekik, amiben van egy kis főhajtás a múlt század közepi modern, a Laurel Canyon-féle bohóság, a szörfkultúra és Mexikó felé is. Ehhez járult még Cara és Poppy angolsága, amitől az egészet a Delevingne-sárm lengi be” – mondta az építész a CNN-nek.

A ház mindenesetre kifejezetten izgalmas, nyilván ízlés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik. Nekünk bejön.

Sajátosan mosta le a Lamborghinit a Playboy-modell

(Fotó: Trevor Tondro)

Share.

About Author

Leave A Reply