Íme Ben Affleck 19 millió dolláros új háza

0

Nem kis pénzt, 19 millió dollárt fizet az amerikai színész a Pacific Palisadesben található udvarházért. A kaliforniai, sztárok által kedvelt környéken legalábbis az a hír járja, hogy Ben Affleck hamarosan megvásárolja az egyik teljesen új, keleti-parti stílusban megépített udvarházat, melynek árát 20,5 millióról alkudta le 19 millió 250 ezer dollárra.

A hatalmas, fehér téglából épült, fekete zsalugáteres udvarház a Riviera lakókörzet egyharmad hektáros birtokának kapui mögött bújik meg. Hét háló- és hat teljes fürdőszobája van. A háza maga közel 1200 négyzetméter, és tartozik hozzá egy 56 négyzetméteres vendégház is a medence mellett.

A beosztása elegáns, a duplamagasságú, klasszikus csarnok a bejáratból nyílik íves lépcsővel, a nappaliban fekete márvány kandalló van, a mennyezete pedig kazettás. Az étkezőben könnyen ehet együtt akár 12 ember és van egy fapaneles könyvtár/dolgozó szoba is.

A tágas családi lakosztály a ház keleti felén található és fehér márványkandallója van. A hozzátartozó konyha nagy és tágas, csillogó fekete munkalapok és kifinomult, galamszürke konyhabútor öltözteti.

A duplaszéles konyhaszigeten négyszemélyes snackbár, és egy reggeliző található. Falba süllyesztett üvegpanelek néznek a kőburkolatú teraszra. Tartozik még hozzá egy kis szoba is, amely valószínűleg személyzeti hálóként funkcionál majd.

A családi hálószoba és a gyermekszobák triója csatlakozik a képhez a második szinten, ahol a fenséges tulajdonosi lakosztály is elhelyezkedik. Nappali, két gardrób, és két márványburkolatos fürdő a tartozéka.

A szuterénben társalgó, bár, klimatizált borpince, 12 férőhelyes mozi, egy tükörfalas fitneszstúdió és egy félreeső személyzeti lakosztály található.

A tágas, részben fedett terasz a ház hátsó szélességének egészében terül el. Kültéri konyha és egy szabadtéri tüzelőhely is található rajta. A frissen ültetett, focipálya minőségű gyep a frissen ültetett fák csoportjáig nyúlik, ahol egy csempeburkolatú medence és egy vendégház húzódik meg.

Álombirtokot árul Martin Lawrence

(Fotó: Gary Glass Estates)

Share.

About Author

Leave A Reply