Íme, a majdnem tökéletes lakóautó

0

Tizenkét méter hosszú, kétszintes, tíz ágy, konyha és még sok egyéb luxus van abban a lakóautóban, ami ráadásul még off-road is – magyarán szinte minden van benne, ami kell. De legalább jó drága is.

Mostanság érthető okokból egyre vonzóbbá válnak az olyan megoldások, amikor az embernek nem egy szállodában vagy Airbnb-ben kell megszállnia (majd, egyszer, amikor tudunk majd újra utazni…).

Szóval a lakóautók népszerűsége is emelkedőben, még az olyanoké is, mint ez az SLRV Expedition Vehicle, pedig ez a brutális jármű nem kevesebb, mint 1,3 millió dollárba került.

Amit viszont ezért kapunk, az nem csekélység. Tíz ágy, négy tévé, mosógép, grillező, rengeteg tárolóhely, több víztároló – mindez két szinten és mindezt 480 lóerős motor mozgatja.

A nappali részt bőrszófa teszi kényelmesebbé, ami étkezővé is alakítható. Ha már itt tartunk, a konyhában indukciós sütő és egy 475 literes fagyasztó segít. A leendő tulajdonos többféle fürdőszoba-kialakítás közül választhat.

A 2 millió dolláros, SLRV Commander 8×8 csúcsmodellt akár napokig sem kell újra vízzel vagy üzemanyaggal újratölteni, mindkettőhöz ugyanis 1000 literes (igen, ezer literes) tartály van.

Odabent is színvonalas a kialakítás, az áramellátást egy 48 voltos, a tetőre szerelt napelemrendszer segíti, és ha minden kötél szakadna, akkor itt egy Cummins dízelgenerátor is.

Eladó Prince legendás turnébusza

Share.

About Author

Leave A Reply