Ilyen volt a hóhelyzet Angliában

0

A hó eleve viszonylag ritka vendég a szigetországban, március elején meg aztán pláne. Így, hogy lassan itt a tavasz egész Európában, különösen érdekes visszanézni, micsoda körülmények voltak pár nappal ezelőtt is. Ezt most Christine blogjának segítségével tesszük meg.

„Nem, nem esett sok hó, mert talán ha tíz centi volt összesen az egész, 12 óra havazás után. De itt egyszerűen nincsenek felkészülve erre az emberek.

Az utakat jó esetben is maximum felsózzák, de nem takarítják és az autók többségén nyári gumi van, a téli gumi, ha nem is ismeretlen, de úgy kell külön rendelni, ha valaki ilyet szeretne.

Külföldi állásajánlatok százai egyetlen kattintásra! Ne hagyd ki!

Ehhez még hozzájönnek a földrajzi adottságok, mint például hogy a városból kifelé vezető összes út mered emelkedőkön visz át. Ezért van aztán hogy pár centi hó miatt káosz lesz. Leáll a metró és nem járnak a buszok.

Elakadt autók, buszok, amikből később elhagyott autók és buszok lesznek. Emberek ragadnak olyan helyeken, ahol nem kéne és a „falurádió” megtelik olyan üzenetekkel, hogy hol milyen segítségre lenne szükség. És az emberek segítenek.”

A teljes posztot még több képpel itt találjátok. Éljen a tavasz!

„Fokozatosan minden összedőlni látszott”

Share.

About Author

Leave A Reply