A világ ledrágább magánszigete

0

Megnyitott a világ legdrágább magánszigete, egyszerre 48 vendéget képes fogadni. Banwa a Fülöp-szigeteken a Palawan szigetvilágban található, két órára Manilától. itt hat hektárnyi terület várja a vendégeket, akik teniszezhetnek, kajakozhatnak, strandröplabdázhatnak, vagy úszhatnak a tenger tiszta kék vizében.

A szigeten egyszerre legfeljebb 48-an tartózkodhatnak hat tengerparti villában. A házakhoz pezsgőfürdő és medence is tartozik. A plafonig érő hatalmas ablakoknak köszönhetően a vendégek szinte bárhonnan gyönyörködhetnek a vízben, a fehérhomokos tengerpartban vagy a trópusi tájban.

A felszolgált ételek többségéhez az alapanyagot helyben termesztik. A turisták táplálkozási szakértő tanácsait is kérhetik, hogy megtalálják az egyensúlyt a fogások között, vagy akár főzést tanulhatnak mesterszakácsoktól.

A szigeten edzőterem, masszázsközpont, pilates stúdió, futball- és futópálya is található.

A tökéletes elszigeteltségért és a paradicsomi körülményekért alaposan a zsebbe kell nyúlni: egy éjszaka 100 ezer dollárba kerül, és legalább három éjszakára kell foglalni. Ebben az árban a teljes körú wellness szolgáltatások benne vannak, de a különleges borokért pluszban kell fizetni.

Fényűző élet New York tetején

(Fotó: Banwa Private Island)

Share.

About Author

Leave A Reply