Ilyen helyen él egy angol futballsztár

0

Theo Walcott hosszú évekig egyike volt az angol futball legnagyobb reménységeinek. Mást ne mondjunk, 19 évesen ő volt a legfiatalabb angol focista, aki mesterhármast lőtt a válogatottban, ráadásul éppen Horvátország ellen.

Persze ez nem egy futballblog, hanem a Gazdagisztán, szóval nagyjából ennyi elég is a hajdani Arsenal-, jelenleg Everton-futballista karrierjéről, nézzük inkább a házát – annál is inkább, mert van mit nézni.

A hertfordshire-i Goldings Chapel egy szerény, védettség alatt álló, hat hálószobás ház egy közel 4 hektáros birtokon, ráadásul alig 50 km-re Londontól. A fantasztikusan szép, hangulatos és a képek alapján nem véletlenül kápolnának nevezett épület egyszerre történelmi és modern, ami nem csekélység.

A boltíves ablakok, a magas beltér és a fával borított plafon képes egyszerre visszaadni a kápolna eredeti hangulatát, miközben abszolút XXI. századi. Mindemellé a birtokon van uszodakomplexum is.

A 29 éves Theo Walcott 4,5 millió fontért árulja az ingatlant, ahol feleségével (egyben gyerekkori szerelmével), Melanie-val él.

Eladja mesés házát Rob Lowe

(Fotó: savills.com)

Share.

About Author

Leave A Reply