Ilyen házban él egy szuperproducer

0

Alig 18 millió dollárt kér házáért Ryan Murphy, ráadásul az ingatlan külön érdekessége, hogy azt 9 éve 10 millió dollárért a legendás színésznőtől, Diane Keatontól vette.

Ryan Murphy olyan filmeket és sorozatokat jegyzett producerként, forgatókönyvíróként, rendezőként, mint a Kés/alatt, a Glee, az Ízek, imák, szerelmek, az American Crime Story vagy az Igaz szívvel. Igazi nagymenő tehát, aki most piacra dobta házát.

Nem akárkiről van tehát szó, ám minket most elsősorban nem ő érdekel, hanem egészen pazar (legalábbis nekünk nagyon bejön) 900 négyzetméteres, 7 háló- és 9 fürdőszobás háza.

A házat az 1920-as évek közepén Ralph Flewelling tervezte spanyol gyarmati stílusban és hát mit mondjunk: nem végzett rossz munkát.

Diane Keaton 2007-ben 8,1 millió dollárért vette meg, majd alapos átalakítást végzett rajta régi barátja, a belsőépítész Stephen Shadley segítségével, hogy aztán alig két évvel később laza kétmillió dolláros haszonnal adjon túl rajta.

A belsőt a fa és a fehér falak (no és a sok üveg) uralja, őszintén szólva nekünk nagyon bejön a természetessége. Tényleg erős a mediterrán hangulat, amit a belső udvar közepén álló szökőkút csak kihangsúlyoz.

Ha már odakint járunk, igazán kellemes és békés a kinti környezet is, gyönyörűen nyírott fűvel, gránitburkolatú teraszokkal, és persze az elmaradhatatlan medencével és spával.

Egy ágyban Marilyn Monroe-val

(Fotó: weahomes.com)

Share.

About Author

Leave A Reply