Ilyen a világ egyetlen privát Dreamlinere belülről

0

Van a gazdaságnak és a luxusnak az a szintje, amit a hozzánk hasonló egyszerű földi halandó már megérteni is nehezen tud. Mert hát miként viszonyuljon az ember egy 200 millió dolláros luxusrepülőhöz?

A Boeing 787-es gépet alaposan átalakították. Belépést követően egy kisebb beszélgető, társalgó rész következik, majd tovább haladva jön egy nagyobb közös tér, ami étkezőként is szolgál.

Persze ne műanyag tányérokra és előre csomagolt, fűrészpor ízű ételekre gondoljunk, a teríték bármilyen otthonnak díszére válnék (csak remélni tudjuk, hogy fel- és leszállás idején mindez nincs az asztalon…).

A felhasznált anyagok minősége, a körítés (és a gyomorforgató, magamutogató aranyozás hiánya) mind azt mutatja, hogy ez a 200 millió dollárba kerülő gép jó ízléssel lett átalakítva.

Ha valakinek még ez is sok a társaságból, vagy csak le szeretne pihenni, az megteheti a külön kialakított hálószobák egyikében.

A Boeing 787-es magángépet a 2017-es Dubai Air Show idején mutatták meg a közönségnek, működtetéséért a UAS International Trip Support exkluzív charterüzemeltető felel.

Így utaznak a baseball világsztárjai

Share.

About Author

Leave A Reply