Így repulnek az ultragazdag kiskölykök

0

Egy magánrepülőgép-társaság „Alíz Csodaországban teapartit” kínál 13 km magasan, ultragazdag kölyköknek. Mindehhez coelhói magasságokba emelkedő (…) filozófiát is kerítettek.

A kaland szuper jelmezekkel kezdődik, abban a pillantban, amikor a gyerekek a fedélzetre lépnek, mindjárt átöltöznek és profi animátorok vezetik be őket az Alíz Csodaországban történetébe.

„A repülés ideje alatt a gyerekek játszhatnak, tematikus kézműves dolgokat próbálhatnak ki, illetve olyan foglalkozásokat, amelyek a korukra és az érdeklődésükre vannak szabva. Lehet saját Őrült Kalapos teapartijuk, vagy flamingó-krikettezhetnek sünlabdával, vagy csinálhatnak mindent visszafelé, az ellentét-játékban” – írja a reklámanyag.

Dekorálhatnak teáscsészét, csinálhatnak óriási zsebórát, kártyakatonát, vagy kaleidoszkópot. A program a VistaJet és a londoni Sharky and George gyermek eseményszervező társaság együttműködésében szerveződik.

A részvétel nem olcsó, 4000 dollár, ráadásul erre még rájön a repülőgép bérleti költsége, ami 12 ezer dollár – óránként. Ami a gyerekek szüleinek meg sem kottyan természetesen. Az átlag kliensek vagyona ugyanis a VistaJetnél 670 millió és 1,1 milliárd dollár között van.

A VistaJet fejlesztési elnökhelyettese, Matteo Atti szerint nagy hiány volt a piacon a gyermekek repülés közbeni szórakoztatásában. (Hát hogyne, már éppen szólni akartunk.)

„Ha ehhez hozzávesszük, hogy minden negyedik VistaJet repülőúton legalább egy gyermek tartózkodik a fedélzeten, nem volt nehéz rájönni, mekkora lehetőség van abban, hogy valami igazán különlegeset hozzunk létre a kis fiatal utasainknak” – fogalmazott Matteo Atti.

„Ha ránk mered bízni a családodat, akkor bármit ránk mersz bízni” – dobta le a Coleho-atombombát a fejlesztési elnökhelyettes.

Így töltik a nyarat a gazdag kölykök

(Fotó: VistaJet)

Share.

About Author

Leave A Reply