Így néz ki Emma Stone csajos otthona

0

Vélhetően nagyobb és még fényűzőbb házba akar költözni a háromszoros Oscar-jelölt színésznő. Emma Stone ezért adná el 358 négyzetméteres Beverly Hills-i otthonát. A négy hálószobás, négy és fél fürdőszabás házért 3,9 millió dollárt kér.

Az ingatlan korábban a népszerű brit színészé, Dudley Moore-é volt. Emma Stone 2012-ben vette meg, kevesebb, mint 2,5 millió dollárért.

A ház Coldwater Canyonban található egy csendes úton, magas falak mögött. A kellemes kinézetű, fehér színű házba egy nagy piros ajtón lehet belépni, az előcsarnok falai pedig barátságos rózsaszínűek.

A nagy belmagasságú nappali falai halványzöldek és fehérek. A berendezés barátságos és ilyen hangulatot áraszt a csillár is. Érdekes, hogy a nappalinál nagyobb az ebédlő, így inkább ez a ház központja.

Ehhez is tartozik egy kandalló, és itt a színek is melegebbek. Ez a helyiség rendkívül világos a nagy franciaajtóknak köszönhetően, ahonnan a teraszra lehet jutni.

A fő hálószobához nagy kandalló és két gardróbszekrény tartozik, valamint természetesen saját fürdő is, zuhanyzóval és káddal.

Pihenni a kényelmes médiaszobában vagy a kertben lévő medencében lehet.

Nézd meg Mel Gibson villáját!

(Fotó: Compass)

Share.

About Author

Leave A Reply