Így lehet újra szexi a kempingezés

0

Az Airstream nevű lakókocsimárka egy új dizájnnal célozza meg a millenniumi generációt.

Szeretnek az Y és Z generáció tagjai kempingezni? Az Airstream reméli, hogy a kérdésre igen a válasz, mindenesetre ezt erősítenék meg legújabb termékükkel.

Száz év alatt védjeggyé vált a jellegzetes szürke színű, lövedék alakú lakókocsi az Airstreamtől, de a társaság most újítást jelentett be.

A Nest (Fészek) nevű kocsi a 20-30-as éveikben járókat célozza meg a letisztult vonalakkal, a színvilággal, a retrós, de egyszerre futurisztikus külsővel, valamint a praktikus belső kialakítással.

A lakókocsi nagyjából 5 méter hosszú, a külseje üveggyapotból készült, a padló bakelitből. A konyha teljesen felszerelt, emellett fürdő és több beépített tároló is rendelkezésre áll.

A kényelmes ágyon két ember tökéletesen elfér. Van hely mindenre: enni, dolgozni vagy csak pihenni. Remekül néz ki a nagy panoráma ablak, amely teljesen besötétíthető, így nyugodtan lehet aludni.

A felszereltséghez tartoznak még a bluetooth-os LED lámpák és az USB-csatlakozók is.

A menő lakókocsi ára 45900 dollárnál kezdődik, ami olcsóbb, mint az Airstream Sport, de drágább, mint a kevésbé dizájnos, de napelemmel felszerelt Basecamp.

Ingyen megtanulhatod a finn boldogság titkát

(Fotó: airstream.com)

Share.

About Author

Leave A Reply