Így él egy milliárdos tinédzser

0

Saját állatkert, aminek a sztárok is csak a csodájára járnak, futballpálya és egy szobányi cipő.

Rased Szaif Belhasa a dubaji születésű milliárdos építési vállalkozó, Szaif Ahmed Belhasa fia. A 16 éves fiú Moneykicks néven közvetíti az Instagramon fényűző életét, ami érdekli az embereket, mivel 1,5 millió követője van.

A milliárdos csemete egy televíziós műsorban is megmutatta családja villáját. A birtok olyan nagy, hogy golfkocsival közlekednek.

A rapper 6ix9ine társaságában

Rasednek saját állatkertje van, nagyjából ötszáz egzotikus állattal – tigrisek, oroszlánok, párducok, zsiráfok és medvék is élnek a birtokon. Az állatok egy részét a fiú ismert márkákról és sztárokról nevezte el, aki időnként el is látogatnak a dubaji villába.

Messivel…

… és Pogbával

Így az oroszlánt Versace-nak, az orangutánokat Guccinak és Diornak, a csimpánzt Armaninak hívják, de Paris Hilton és Jackie Chan is „keresztszülővé” vált. Felkereste már az állatkertet Mariah Carey, Ronaldo, Floyd Mayweather és Rihanna is.

A fiatal és barátai saját hatalmas játékszobában kapcsolódhatnak ki, ahol pingpongasztal, valamint a videójátékokhoz egy óriási televízió áll rendelkezésre. A házhoz saját focipálya, továbbá medence is tartozik, csúszdával és vízeséssel.

A tinédzser gyűjti a sportcipőket, limitált kiadású Air Jordanek, Yeezyk és Bape-ek sorakoznak a szekrényben. Gyűjteménye értékét egymillió dollárra becsülik.

Egyik születésnapjára egy 200 ezer font értékű Ferrari F12 Berlinettát kapott, pedig akkor még túl fiatal volt ahhoz, hogy jogosítványa legyen – a kocsit az tette egyedivé, hogy Louis Vuitton-logók borítják.

Botrány lett a gazdag kölykök rongyrázásából

(Fotó: instagram.com/rsbelhasa)

Share.

About Author

Leave A Reply