Így él egy kultikus banda gitárosa

0

A The Cult szó szerint és annak átvitt értelmében is kultikus zenekar volt az 1980-as és 1990-es években, szóval nem is olyan meglepő, hogy az akkori sikerekből (no meg a mai napig kiadott lemezekből és turnékból) futja a brit zenekar gitárosának, mondjuk egy olyan házra, mint amilyet most eladott a Los Angeles-i Sunset Stripen.

A banda gitárosa, Billy Duffy először tavaly júliusban hirdette meg 3 millió 850 ezer dollárért a közel 400 négyzetméteres, négy háló- és ugyanannyi fürdőszobás házat.

Láttunk már ennél jobb időzítést, nem is ment el az ingatlan, amit végül most sikerült eladni, igaz, a legutóbb meghirdetett 3,6 milliónál is kevesebbért, 3,5 millió dollárért.

Nagyon így sem kell sajnálni a zenészt, aki az 1955-ben épült házat 2016-ban vette meg 2 millió 630 ezer dollárért, igaz, utána költött is rá rendesen, hiszen alaposan felújította.

A rengeteg üveg (és a domináns fehér szín) miatt kifejezetten világos, nyugalmas és kellemes, a bensőséges hangulatot pedig csak fokozza a mindenütt jelenlévő fa.

A konyha tele van a modern és jó minőségű eszközökkel, itt a fehér és a szürke (no és persze a fém-) szín dominál.

A láthatóan dolgozónak használt egyik kisebb szoba falán aranylemezeket és koncertturnék plakátjait fedezhetjük fel (erős bennünk a sejtés, hogy az új tulajdonos ezeket nem találja ott).

A fürdőszoba is kifejezetten modern és nagyon kellemes, a házban találunk még egy fitnesztermet is.

Odakint a teraszról olyan a látvány, mintha valami trópusi erdőben lennénk, buja növényzet, a nem túl nagy kert végében pedig erdő vár – el tudnánk itt üldögélni.

Beköltöznél az Agymenők sztárjának házába?

(Fotó: Realtor)

Share.

About Author

Leave A Reply